Sin egen herre - eller dame

I naturen er de store katteracer helt afhængige af sig selv, når det gælder overlevelse. Det samme gælder for din lille killing. Dens naturlige instinkt er, at den bare er sin egen herre, så den ignorerer gerne, hvad andre ønsker eller kræver.
Find ud af, hvad der motiverer din killing.

Samarbejdet og den sociale struktur imellem din killing og dig meget anderledes, end hvad, vi som mennesker, er vant til. Hvis du vil have din killing at lære noget, skal du forstå. hvad der motiverer den.

Få det meste ud af at lege

Din søde killing er klar til at jage til enhver tid, og hvis den opfanger den rigtige kombination af bevægelse og lyd, er den også klar til at gå til angreb.
Leg er en væsentlig daglig aktivitet - især til indendørskatte.

Det er en god ide at pleje dette naturlige instinkt, så katten ikke begynder at gå til angreb på dig, dit tøj eller dine møbler!

Sjov ved spisetid

Din killing elsker at lege, selv ved måltiderne, og hvis I leger lidt ved fodringstid, stimulerer du din kat og styrker samtidig jeres relation.
Aktiviteter som disse er en fantastisk måde at sikre sig, at din kat forbliver veltrænet, aktiv og sund.

Fodrings-sjov

  • Fyld en plastikflaske med nogle Whiskas® Kitten tørfoder og tag låget af eller skær et lille hul i siden, så de tørre småbidder falder ud, når din killing leger med flasken
  • Læg lidt tørfoder i en lille papirpose, der ikke er helt tillukket
  • Læg lidt tørfoder i en foder-bold

Kattebakke-træning

Ligesom de store kattedyr foretrækker din lille killing at være privat, når den går på toilettet. Derfor er det vigtigt at stille kattebakken et stille og roligt sted, som katten har nem adgang til uden at blive forstyrret.
Stil kattebakken i god afstand fra mad og vand.

Registrér, når din killing skal på toilettet
Træn din killing i, hvordan den bruger kattebakken. Det kan du gøre ved simpelthen at placere den på bakken, så snart du kan se, at katten skal på toilettet. Du kan også placere katten i bakken tidligt om morgenen, efter hvert måltid og som sidste ting, inden sengetid.