Etablering af rutiner

Du vil selvfølgelig gerne have, at din lille, nuttede killing falder hurtigt til i sit nye hjem. En god måde at sørge for, at overgangen bliver nem, er ved at etablere nogle grundlæggende rutiner.
Den bedste måde at stimulere din kats naturlige jagtinstinkter er med leg.

Toiletbesøg
Fra naturens hånd kan din killing godt lide at holde sig ren. Du kan hjælpe den med at følge sit naturlige instinkt ved at stille kattebakken et sted, hvor din kat kan være privat, når den skal på toilettet. Det bedste er, hvis det er stillet et stykke væk fra mad,- og vandskål. Din kat lærer hurtigt, hvor kattebakken er, hvis du viser katten det nogle gange.

Din killings naturlige instinkter

Som den heldige, nybagte ejer af en killing, er det et godt udgangspunkt at forstå din kats adfærd og instinkter for at hjælpe den med at føle sig bedst muligt hjemme i sine nye omgivelser.
Du må bedst muligt forsøge at give din kat mulighed for at udtrykke sine naturlige behov - uden at den forårsager for meget skade.

Ligesom store kattedyr er din killing en ensom jæger. Den er konstant på vagt, og det er også derfor, du vil opleve, hvordan den lynhurtigt sniger sig fra det ene sted til det anden. Hvis din kat har adgang til at komme udenfor, og virker ekstra opmærksom på, hvad der sker omkring den, så sørg for kattelemmen altid er åben.