Få det meste ud af at lege

Din søde killing er klar til at jage til enhver tid, og hvis den opfanger den rigtige kombination af bevægelse og lyd, er den også klar til at gå til angreb. Det er en god ide at pleje dette naturlige instinkt, så katten ikke begynder at gå til angreb på dig, dit tøj eller dine møbler!

Leg er en væsentlig daglig aktivitet - især til indendørskatte. Når du tilbringer tid med din kat, får I oparbejdet et fantastisk bånd, og samtidig holder det kattens sind og krop sund og aktiv. Her er nogle gode ideer til. hvordan du kan stimulere din lille kat med leg.

Legetøj

Din legeglade killing vil elske al slags legetøj, herunder tøjmus og små tøjsække, hoppekugler, bolde fyldt med legetøj, fjer og alt, hvad der kan sættes i enden af en snor. Din kat vil især elske alt, hvad du kan få i bevægelse, ryste eller ligefrem få til at forsvinde ud af syne! Du behøver ikke at lege med din killing ret længe, før den begynder at udvise alle sine naturlige jagtinstinkter ved at gribe ud efter legetøjet og forsøge at gå til angreb.

Lege, I kan nyde sammen

  • Skjul og søg - skær et hul i en papkasse, og se, hvordan din killing vil elske at lege og gemme sig i den.
  • Tøjmus på en snor  - din killing vil elske at have noget, der hænger foran den, som den ikke helt kan få fat i.
  • Fjer-fjollerier  - I vil begge to have det sjovt, imens din killing forsøger at fange fjeren (bare pas på de skarpe små klør!).
  • Legetøjs-fiskeri - din killing vil elske at jagte alt, der er bundet til et stykke snor. Hvis du i små ryk trækker snoren væk, vil katten helt sikkert forsøge at gå til angreb.
  • Karton-rørs-sjov - et kartonrør giver dig og din killing endeløs underholdning, især hvis der måske kommer legetøj ud af den ene ende på røret.

Når du leger med din killing, og den forsøger at gå til angreb, så husk, at lade den vinde engang imellem. Ellers bliver den hurtigt frustreret over, at den ikke kan tilfredsstille sine naturlige jagtinstinkter.