Etablering af rutiner

Du vil selvfølgelig gerne have, at din lille, nuttede killing falder hurtigt til i sit nye hjem. En god måde at sørge for, det bliver en nem overgang, er ved at etablere nogle grundlæggende rutiner.

Toiletbesøg

Fra naturens hånd kan din killing godt lide at holde sig ren. Du kan hjælpe den med at følge sit naturlige instinkt ved at stille kattebakken et sted, hvor din kat kan være privat, når den skal på toilettet. Det bedste er, hvis det er stillet et stykke væk fra mad,- og vandskål. Din kat lærer hurtigt, hvor kattebakken er, hvis du viser katten det nogle gange.

Mad

Komplette og balancerede retter - som Whiskas® Junior Portionsposer - giver din killing alle de proteiner og næringsstoffer, den har brug for. Når din kat er lille, skal den fodres tit og ofte, men når den bliver ældre, kan du nøjes med at fodre den to gange om dagen. Din killing vil vænne sig til de nye madrutiner og forvente, at måltiderne bliver serveret på det rigtige tidspunkt -  så tiderne skal så vidt muligt gerne overholdes.

Legetid

Vidste du, at din lille killing altid er på udkig efter bytte? Den bedste måde at stimulere dens naturlige jagtinstinkt er med leg. Forsøg at lege med din kat 10-15 minutter flere gange om dagen  - især hvis den bor indendørs. Leg gerne med legetøj din kat vil nyde at jagte, slå ud efter og fange.

Kæletid

På samme måde som din killing husker, hvornår det er spisetid, vil den også vide, hvornår det er tid til at blive kælet med. Så hvis du vænner den til at blive nusset om morgenen, eller når du kommer hjem om aftenen, så sørg for at bevare rutinerne og give din firbenede ven masser af opmærksomhed på de forventede tidspunkter.


Sengetid

Din killing finder gerne et foretrukkent sted at sove - sandsynligvis i sin egen seng eller på sit tæppe, men det kan også være, den bare vil sove på din gamle sweater. Når din killing har skabt sig et trygt sovested, så undgå gerne at forstyrre den.